Zártkertek az értelmezés köztes tereiben - Németh, Krisztina (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2023)
Vigvári András (2023) Zártkert–Magyarország. Átmeneti terek a nagyvárosok peremén című könyvéről. Budapest: Napvilág, 192 o.