Nem magánügy. Anna Maria Sigmund: A szexuális élet nem magánügy. Szexualitás a Harmadik Birodalomban - Tóth, Olga (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2011)
Sigmund, Anna Maria (2011) A szexuális élet nem magánügy. Szexualitás a Harmadik Birodalomban. Ford. Körber Ágnes, Budapest: Európa