Furcsa párok, mobilos anyák és saját–kultúrás vesék - Dupcsik, Csaba (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2017)
Beck, Ulrich – Beck–Gernsheim, Elisabeth (2016) Távszerelem/Távszeretet: Életformák a globális korszakban Ford. G. Klement Ildikó. Szeged: Belvedere Meridionale