A szubverzió felfedése. - Balatonyi, Judit (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2020)
Lajos Veronika – Povedák István – Régi Tamás (szerk.) The Anthropology of Encounters / A találkozások antropológiája Magyar Kulturális Antropológiai Társaság, 2017