Ifjúság– és sportszociológiai írásokról - Tibori, Timea (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2011)
Földesiné Dr. Szabó Gyöngyi – Gál Andrea – Dóczi Tamás (2010) Sportszociológia. Budapest: Se Testnevelési és Sporttudományi Kar Földesiné Dr. Szabó Gyöngyi (2010) Fejezetek a magyar sportszociológia múltjából és jelenéből. Budapest: Double Printing Kommunikációs Kft. Balku Anett – Dusa Ágnes – Sőrés Anett (Szerk.) (2011) Ifjúsági élethelyzetek. Ifjúságszociológiai tanulmányok. Debrecen: Debreceni Egyetemi Kiadó