Vidéken lakni és vidéken élni - Csurgó, Bernadett (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2011)
A városból vidékre költözők vidékreprezentációja, mindennapi élete és hatásuk a vidék átalakulására: a város környéki vidék