Esélyegyenlőségi fogalomtár - Egressy, Gergely; Laki, Ildikó (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2011)
Laki Ildikó – Egressy Gergely (2011) Esélyegyenlőségi fogalomtár – Glossary of terms on Equal Opportunities. A kiadványt Molnár Krisztina lektorálta és gondozta. Budapest:Belvedere Meridionale – MTA Szociológiai Kutatóintézet