Kapcsolatok hálójában - Albert, Fruzsina (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2012)
Christakis, Nicholas A. és Fowler, James H. (2010). Kapcsolatok hálójában: mire képesek a közösségi hálózatok, és hogyan alakítják sorsunkat? Bőgel György, Csermely Péter, Lovrics László kommentjeivel, ford. Rohonyi András és Rozsnyói Pál, Budapest : Typotex.