Családi tűzfészek Budapesten - Bezsenyi, Tamás (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2012)
Horváth Sándor (2012) Két emelet boldogság – Mindennapi szociálpolitika Budapesten a Kádár–korban. Budapest: Napvilág.