Várostervezők, modernizmus, Budapest - Kocsis, Balázs (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2012)
Sipos András (2011) A jövő Budapestje. Városfejlesztési programok és rendezési tervek . Budapest: Napvilág.