Túl a tudomány normál állapotán…? - Czibere, Ibolya; Fónai, Mihály (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2013)
Kovách Imre, Dupcsik Csaba, P. Tóth Tamás és Takács Judit (szerk.) (2012): Társadalmi integráció a jelenkori Magyarországon. Tanulmányok. Budapest: MTA Társadalomtudományi Kutatóközpont (Szociológiai Intézet) – Argumentum.