Ma leszárad holnap kinő? – kézikönyv Közép–Kelet–Európa új mozgalmairól - Oross, Dániel (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2013)
Krasztev Péter – Jan van Til (szerk.) (2013) Tarka ellenállás. Kézikönyv rebelliseknek és békéseknek. Budapest: Napvilág.