Öregedés mifelénk - Kiss, Balázs (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2013)
Széman Zsuzsa (szerk.) (2013) Challenges of Ageing Societies in the Visegrád Countries. Budapest: Magyar Máltai Szeretetszolgálat. Hozzáférhető 2 » itt https://maltai.hu/data/Challenges_of_Aging_Societies.pdf