Vallás–határok, kölcsön–hatások - A. gergely, András (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2013)
Barna Gábor (szerk.) (2011) Vallások, határok, kölcsönhatások. / Religions, borders, interferences. Budapest – Szeged: Akadémiai – Szegedi Vallási Néprajzi Könyvtár. No. 27. Barna Gábor (szerk.) (2012) Ethnographic Atlases. / Regions, borders, interferences. Budapest – Szeged: Akadémiai – Szegedi Vallási Néprajzi Könyvtár. No. 30.