A média és a politika kusza szövevényében - Sárdi–bak, Ivett (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2013)
Gyuricza Péter (2012) Média – csata – tér: Fejezetek a magyar média és a hatalom utóbbi 25 évének történetéből. Budapest: Pont Jó Nekem Kft.