Munkahelyi, intézményi kötődés A vidék, a fejlesztés és a projektek vonzásában - Valuch, Tibor (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2014)
Czibere Ibolya – Kovách Imre (szerk.) (2013) Fejlesztéspolitika – vidékfejlesztés Debrecen: Debreceni Egyetemi Kiadó