„Nem éreztem azt, hogy nekem az a hivatásom, hogy emberekkel foglalkozzak terápiás módon, hanem inkább a kutatást és a tanítást preferáltam” - Szász, Anna Lujza (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2020)
Szász Anna Lujza interjúja Erős Ferenccel